Ett pålitligt hemsystem

Homecore är ett stabilt hemsystem som ger dig möjligheten att bygga ditt smarta hem enligt dina egna preferenser. Du slipper dyra specialkablar i väggarna och kompletterar enkelt systemet i efterhand.

Kom i kontakt med oss

Z-Wave


Homecore är bland annat kompatibel med Z-wave som är ett världsledande protokoll för trådlös husautomatisering. Z-wave stöds av drygt 2500 produkter från 850 tillverkare.

Enkelt att bygga ut


Produkter som är kompatibla med Homecore monteras enkelt både i nya och befintliga elinstallationer.Ett självprogrammerande system


Homecore är självprogrammerande och kommer förberedd med de vanligaste huslägena. Homecore installeras och används enkelt utan förkunskaper.

Ett stabilt system

När du kopplar Z-Wave produkter till Homecore bildas ett mesh-nätverk, vilket innebär att enheterna kopplas ihop vilket stärker räckvidden. Med dubbelriktad kommunikation och stark kryptering får du ett extra stabilt system.

Ett tryggt val

Vi värderar din integritet och tar säkerhet på största allvar. Med Homecore kan du känna dig trygg att din personliga data inte hamnar i fel händer.

Säkert

Homecore baseras på några av världens kraftfullaste ramverk för kryptering. För högsta säkerhet lagras personlig info lokalt på Homecore.

Säkerhetskopiering

Eftersom du har möjlighet att göra en säkerhetskopia av din installation både lokalt och på vår molntjänst, kan du alltid känna dig trygg även om olyckan skulle vara framme.

Support

Har du frågor om Homecore så är du alltid välkommen att kontakta vår tekniska support.

Kostnadseffektivt och enkelt

Koppla in Homecore till ett vanligt vägguttag och en router. Genom att följa vår quickstart guide så är du igång och kan styra tusentals produkter.Du slipper dyra specialkablar i väggarna och kompletterar enkelt systemet i efterhand.

Kom i kontakt med oss

E-mail: info@pytronic.com
Telefon: 08-735 3325

Kontakta oss på mail eller telefon. Om du har frågor eller vill bli en installatörspartner.